Eθελοντική Δράση δενδροφύτευσης_νέα ημερομηνία_4 Οκτωβρίου 2025
Σας ενημερώνουμε ότι οι Εθνικές Μονάδες Erasmus+ ΙΚΥ και ΙΝΕΔΙΒΙ διοργανώνουν Εθελοντική Δράση δενδροφύτευσης στον Υμηττό (Αργυρούπολη).
Η δράση προγραμματίζεται για το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 10.00 πμ. Θα υπάρχει πούλμαν για τη μεταφορά των συμμετεχόντων από τη στάση μετρό Αργυρούπολη.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής έως τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πρόσκληση εκδήλωσης συμμετοχής σε Πρόγραμμα για τον Αθλητισμό και την Εκπαίδευση: από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι σήμερα.
Πρόγραμμα για τον Αθλητισμό και την Εκπαίδευση: από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι σήμερα, (Sport and Education Program: from Ancient Olympia to the Present), το οποίο διοργανώνεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Stark Center for Physical Culture and Sports του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν και με την υποστήριξη της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ.
Οι πρώτες συναντήσεις των Χορευτικών Ομάδων του Γ.Π.Α. θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα10 και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στον 2ο όροφο της Φοιτητικής Εστίας (πίσω από το εστιατόριο).
Αγαπητά μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Γ.Π.Α.
Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!
H έναρξη των συναντήσεων του Μουσικού Εργαστηρίου προγραμματίζεται για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τελετών στο κεντρικό κτήριο του Ιδρύματος από τις 13.00 έως τις 15.00 μμ. H δεύτερη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο.
Για τις επόμενες συναντήσεις που προγραμματίζεται να γίνονται κάθε Τετάρτη από 13.00-15.00 θα βγει νέα ανακοίνωση ως προς το χώρο συνάντησης.