ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (ΕΖΠ 0296)

09/02/2024 - 11:35 -- Stefanos Kalogirou
Ημ/νία:
09/02/2024
Εργαστήριο Εφηρμοσμένης Υδροβιολογίας
Θέμα:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (ΕΖΠ 0296)
Προπτυχιακές Σπουδές

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρες 16.00-18.00 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις του μαθήματος ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (EZΠ 0296) και μέσω της πλατφόρμας AUA Open eClass. Για την ταυτοποίηση και την εξέταση της θεωρίας και του εργαστηρίου η ώρα έναρξης είναι:

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΘΕΩΡΙΑ:                                          ώρα 16.00 μ.μ.

ΕΞΕΤ. ΥΔΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ – ΠΛΑΓΚΤΟΛΟΓΙΑ ΘΕΩΡΙΑ:                   ώρα 16.30 μ.μ.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:                                 ώρα 17.00 μ.μ.

ΕΞΕΤ, ΥΔΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ – ΠΛΑΓΚΤΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:          ώρα 17.30 μ.μ..

Οι φοιτητές που θα εξεταστούν θα πρέπει να εισέλθουν στο λογισμικό Microsoft TEAMS με τον κωδικό 9irr4sh στην ομάδα ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ για τη διαδικασία της ταυτοποίησης. Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν διαθέσιμη τη φοιτητική ή την αστυνομική τους ταυτότητα και να την επιδείξουν όταν τους ζητηθεί.

Όλοι οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί στο e-student για εξέταση, έχουν ήδη εγγραφεί στο παραπάνω μάθημα. Δεν χρειάζεται οι φοιτητές να κάνουν μόνοι τους εγγραφή στη συγκεκριμένη εξέταση στο e-class, αλλά πρέπει να έχουν λογαριασμό στο e-class.

Το μάθημα εμφανίζεται κλειστό και οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της εξέτασης (αριθμός και τύπος ερωτήσεων ανά άσκηση, κλπ) στην περιγραφή του μαθήματος.

Οι ασκήσεις θα ενεργοποιηθούν την ώρα που αναγράφεται παραπάνω για κάθε μάθημα (θεωρία ή εργαστήριο). Οι φοιτητές πηγαίνουν στις ασκήσεις (Menu). Η ώρα ενεργοποίησης είναι συνδεδεμένη με το ρολόι του κεντρικού server του Πανεπιστημίου και όχι με του υπολογιστή σας!

Κάθε άσκηση περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις τύπου πολλαπλής επιλογής και η διάρκεια κάθε άσκησης είναι 20 λεπτά. Υπάρχει αρνητική βαθμολογία (-0,5, δηλ. για δύο λάθος απαντήσεις χάνεται μία σωστή). Οι ερωτήσεις που δεν θα απαντηθούν δεν βαθμολογούνται.

Συστήνεται αυστηρά η ΥΠΟΒΟΛΗ του διαγωνίσματος τουλάχιστον 1-2 λεπτά πριν τη λήξη του καθορισμένου χρόνου εξέτασης. Αν διακοπεί η σύνδεση ΜΗΝ κλείσετε τον φυλλομετρητή σας. Εφόσον συνδεθείτε πάλι, θα πλοηγηθείτε στο σημείο στο οποίο βρισκόσασταν προ της διακοπής. Δεν υπάρχει δυνατότητα να εξεταστούν στα παραπάνω μαθήματα οι φοιτητές που δεν έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παρουσιών.

Δεν θα χρησιμοποιηθεί η κάμερα του υπολογιστή και το μικρόφωνο για καταγραφή εικόνας και ήχου και τα προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες ταυτοποίησης των εξεταζόμενων φοιτητών.

Η συμμετοχή στην εξ αποστάσεως εξέταση συνεπάγεται την αποδοχή των σχετικών αποφάσεων για την εξ αποστάσεως εξέταση της Συνεδρίασης 31.01.2024 της Συγκλήτου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

09/02/2024 - 11:35