7ος Φοιτητικός διαγωνισμός με βραβεία, από το CSR HELLAS, Σχετικά με Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης

28/02/2022 - 13:02 -- Eyaggelos Kyritsis
Ημ/νία:
28/02/2022
Άλλο
Θέμα:
7ος Φοιτητικός διαγωνισμός με βραβεία, από το CSR HELLAS, Σχετικά με Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης
Βραβεία - Υποτροφίες - Οικονομικές Ενισχύσεις

Ο ελληνικός εταίρος για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη CSR Hellas, διοργανώνει για 7η χρονιά φοιτητικό διαγωνισμό. Το Γ.Π.Α. υποστηρίζει και φέτος το διαγωνισμό και καλεί τους φοιτητές του να συμμετέχουν.

Ο φετινός κύκλος βασίζεται στο πλαίσιο που θέτουν οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) του ΟΗΕ που αποτελούν παγκόσμια δέσμευση των κρατών-μελών για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων. Εστιάζει στο Στόχο #13 (Δράση για το κλίμα) και έχει θέμα τον "κοινωνικό αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής". Συνημμένα θα βρείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου, ενώ συγχρόνως στον σύνδεσμο https://csrhellas.org/activities/2022-7os-foititikos-diagonismos/  είναι διαθέσιμο όλο το πληροφοριακό υλικό σχετικά με το διαγωνισμό προς ενημέρωση των φοιτητών και φοιτητριών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Η προθεσμία για την υποβολή των εργασιών είναι στις 20 Μαϊου 2022. Τα βραβεία του διαγωνισμού θα σχετίζονται άμεσα με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νέων και των ευκαιριών ένταξής τους στον χώρο εργασίας, μέσω:

  • ευκαιριών απασχόλησης σε εταιρία-μέλος του CSR HELLAS σε θέση αμειβόμενης πρακτικής άσκησης,
  • παροχής εξοπλισμού που ενισχύει τις δυνατότητες εκπαίδευσης των νέων στο νέο πλαίσιο εξ’ αποστάσεως μάθησης, καθώς και άλλων βραβείων που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Καλή επιτυχία.

Για πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο και απαυθυνθείτε στο Γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Γ.Π.Α. env@aua.gr 2105294896.

Συνημμένα: 
28/02/2022 - 13:02