ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

23/05/2019 - 12:44 -- Evgenia Manolopoulou
Ημ/νία:
23/05/2019
Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
Θέμα:
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
Προπτυχιακές Σπουδές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ

Ανακοίνωση

Εξετάσεις Εργαστηρίου

Μικροβιολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων

( Κωδ Μαθήματος 3434)

Οι εξετάσεις του Εργαστηρίου θα διεξαχθούν τη Τρίτη 28-5-2019 στις εργαστηριακές αίθουσες του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας

Ωρα

Αίθουσα Χημείας (δεξιά)

Αίθουσα Μικροβιολογίας (αριστερά)

11.30-12.30

1α. CUKA KLAUDIO έως Καδή Ελένη

1β. Καπετανοπούλου Ρεβέκκα έως Λουμιώτη Κουτρουμάνου Αφροδίτη

12-30-13.30

2α. Λυμπέρη Δήμητρα έως Μπατερεάνου Ελενα

2β. Μπάτσου Αννα έως Παππά Σοφία

13.30-14.30

3α. Παρίσης Χαράλαμπος έως  Τετενέ Ελένη Σταματία

3β. Τρίγκα Χριστίνα έως Ψάλτη Αλεξάνδρα

23/05/2019 - 12:44