Εξέταση του εργαστηρίου του μαθήματος ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΦΥΤΩΝ_εξ αποστάσεως εξεταστική_ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

12/02/2024 - 09:29 -- Styliani Choria...
Ημ/νία:
12/02/2024
Εργαστήριο Φυσιολογίας & Μορφολογίας Φυτών
Θέμα:
Εξέταση του εργαστηρίου του μαθήματος ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΦΥΤΩΝ_εξ αποστάσεως εξεταστική_ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Προπτυχιακές Σπουδές

Ενημερώνουμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας ότι η αναβληθείσα εξέταση του εργαστηρίου του μαθήματος «Φυσιολογία Θρέψης Φυτών» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/2/2024 και ώρα 16:00-18:00.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν γραπτά μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Η εξετάση θα είναι γραπτή, με ερωτήσεις ανάπτυξης. 

Παρακαλούνται όσες φοιτήτριες και όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εξέταση αυτή να βρουν και να συμμετάσχουν στην ομάδα που έχουμε δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΦΥΤΩΝ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024» χρησιμοποιώντας τον κωδικό: fcr37po

Παρακαλούμε να φροντίσετε ώστε η εγγραφή σας στην παραπάνω ομάδα να γίνει εγκαίρως και πάντως πριν την ημερομηνία της εξέτασης.

Για την εγκατάσταση και εκμάθηση της λειτουργίας και χρήσης της πλατφόρμας αυτής, παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου μας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Δικτύου-Διαδικτύων, όπου είναι ανηρτημένες οι σχετικές αναλυτικές οδηγίες: https://tdd.aua.gr/applicationforms. 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε πριν την εξέταση, κατά τη διάρκεια της εξέτασης και μετά την εξέταση, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μέσω mail με την κ. Χωριανοπούλου (s.chorianopoulou@aua.gr).

12/02/2024 - 09:29