Φοιτητικός διαγωνισμός με βραβεία, από το CSR HELLAS Σχετικά με Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης

23/04/2021 - 12:05 -- Eyaggelos Kyritsis
Ημ/νία:
23/04/2021
Άλλο
Θέμα:
Φοιτητικός διαγωνισμός με βραβεία, από το CSR HELLAS Σχετικά με Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης
Εκδηλώσεις

Ο ελληνικός εταίρος για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη CSR Hellas, διοργανώνει για 6η χρονιά φοιτητικό διαγωνισμό. Το φετινό θέμα βασίζεται στο πλαίσιο που θέτουν οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) του ΟΗΕ που αποτελούν παγκόσμια δέσμευση των κρατών-μελών για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων. Εστιάζει στο Στόχο #12 (Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή) και στο Στόχο #4 (Ποιοτική Εκπαίδευση) και έχει τίτλο:

“Η Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη και καλλιέργεια υπεύθυνης συμπεριφοράς καταναλωτών, εργαζομένων και στελεχών.”

Η προθεσμία για την υποβολή των εργασιών είναι στις 20 Ιουλίου 2021. Κάθε μέλος των τριών νικητριών ομάδων του φετινού διαγωνισμού θα λάβει ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής με ανοιχτό προορισμό. Επιπλέον, οι νέοι και νέες που θα διακριθούν θα λάβουν περαιτέρω βραβεία που σχετίζονται άμεσα με την αναβάθμιση και βελτίωση των επαγγελματικών προσόντων των συμμετεχόντων στις ομάδες εργασίας και των δυνατοτήτων ένταξής τους στο χώρο εργασίας.

Για πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο και απαυθυνθείτε στο Γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Γ.Π.Α. env@aua.gr 2105294896.

 

23/04/2021 - 12:05