Εξετάσεις της θεωρίας και του εργαστηρίου των μαθημάτων ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΦΥΤΩΝ και ΘΡΕΨΗ ΦΥΤΩΝ

18/01/2021 - 13:24 -- Styliani Choria...
Ημ/νία:
18/01/2021
Εργαστήριο Φυσιολογίας & Μορφολογίας Φυτών
Θέμα:
Εξετάσεις της θεωρίας και του εργαστηρίου των μαθημάτων ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΦΥΤΩΝ και ΘΡΕΨΗ ΦΥΤΩΝ
Προπτυχιακές Σπουδές

Ενημερώνουμε τους φοιτητές μας ότι οι εξετάσεις της θεωρίας και του εργαστηρίου των μαθημάτων «Φυσιολογία Θρέψης Φυτών» και «Θρέψη Φυτών» θα διεξαχθούν την Τρίτη 16/2/2021 και ώρα 8.00-11.00. Η εξέταση τόσο της θεωρίας όσο και του εργαστηρίου θα περιλαμβάνει ερωτήσεις ανάπτυξης.

Για τους φοιτητές που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν εξ αποστάσεως στις εξετάσεις αυτές, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν γραπτά, με ερωτήσεις ανάπτυξης, μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Microsoft Teams.

Για την εξέταση της θεωρίας των δύο μαθημάτων, παρακαλούνται όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές να βρουν και να συμμετάσχουν στην ομάδα που έχουμε δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό «Φυσιολογία Θρέψης Φυτών - Θεωρία - Εξεταστική Ιανουαρίου 2021» χρησιμοποιώντας τον κωδικό: pwp6vnd

Για την εξέταση του εργαστηρίου των δύο μαθημάτων, παρακαλούνται όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές να βρουν και να συμμετάσχουν στην ομάδα που έχουμε δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό «Φυσιολογία Θρέψης Φυτών - Εργαστήριο - Εξεταστική Ιανουαρίου 2021» χρησιμοποιώντας τον κωδικό: aiz5thi

Παρακαλούμε να φροντίσετε ώστε η εγγραφή σας στις παραπάνω ομάδες να γίνει εγκαίρως και πάντως πριν την ημέρα της εξέτασης.

Για την εγκατάσταση και εκμάθηση της λειτουργίας και χρήσης της πλατφόρμας αυτής, παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου μας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Δικτύου-Διαδικτύων, όπου είναι ανηρτημένες οι σχετικές αναλυτικές οδηγίες: http://tdd.aua.gr/applicationforms.

Για τους φοιτητές που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία στις εξετάσεις αυτές, οι εξετάσεις θα είναι προφορικές και θα διεξαχθούν την Τρίτη 16/2/2021 στην Αίθουσα 3 του Εργαστηρίου Φυσιολογίας και Μορφολογίας Φυτών (Κτίριο Χασιώτη, 2ος όροφος). Οι φοιτητές που πρόκειται να εξετασθούν προφορικά, παρακαλούνται να έχουν επικοινωνήσει εκ των προτέρων με την κ. Χωριανοπούλου (s.chorianopoulou@aua.gr) για να τους ορισθεί συγκεκριμένη ώρα για την εξέταση, για την αποφυγή πιθανού συνωστισμού. Κατόπιν αυτής της επικοινωνίας, παρακαλούνται να βρίσκονται στον χώρο της εξέτασης την ώρα που θα συμφωνηθεί, τηρώντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον Covid-19. Οι φοιτητές μπορούν να έχουν μαζί τους το διδακτικό σύγγραμμα του μαθήματος καθώς επίσης και τις σημειώσεις τους.

18/01/2021 - 13:24