Διαδικτυακή Ημερίδα ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ «Το Επόμενο Βήμα: Δημιουργία & Λειτουργία νεοφυών επιχειρήσεων»

14/01/2021 - 13:14 -- Elias Couladouros
Ημ/νία:
14/01/2021
Εργαστήριο Γενικής Χημείας
Θέμα:
Διαδικτυακή Ημερίδα ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ «Το Επόμενο Βήμα: Δημιουργία & Λειτουργία νεοφυών επιχειρήσεων»
Συνέδρια - Σεμινάρια - Διαλέξεις - Ομιλίες

Αξιότιμοι/ες Κύριοι/ες,

Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.)  σας   π   ρ  ο  σ  κ  α  λ  ε  ί  στη Διαδικτυακή Ημερίδα του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ με θέμα: «Το Επόμενο Βήμα: Δημιουργία & Λειτουργία νεοφυών επιχειρήσεων», η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 & ώρα 11.00-14.30 μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Προκειμένου να εγγραφείτε και να δηλώσετε συμμετοχή στην Ημερίδα παρακαλούμε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://nowcongress.gr/elidek & θα λάβετε στο e-mail που θα δηλώσετε ένα μοναδικό κωδικό pin για τη διαδικτυακή παρακολούθησή της.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των δικαιούχων χρηματοδότησης/νέων επιστημόνων του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., των εκπροσώπων των φορέων επιχειρηματικότητας καθώς & των παραγωγικών και αναπτυξιακών δυνάμεων, με σκοπό τη δημιουργία & ανάπτυξη νεοφυών, καινοτόμων επιχειρήσεων. Στο πάνελ θα φιλοξενηθούν διακεκριμένοι Aκαδημαϊκοί, εκπρόσωποι της Πολιτείας, Eρευνητές, εκπρόσωποι Oργανισμών, καθώς & ωφελούμενοι των δράσεων του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Καθ' όλη τη διάρκεια της Ημερίδας, το κοινό μέσω του live περιβάλλοντος της διαδικτυακής πλατφόρμας θα μπορεί να υποβάλει τις ερωτήσεις και τα σχόλιά του στους ομιλητές μέσω του Q&A, προκειμένου να συζητηθούν στο τέλος της Ημερίδας.

Επισυνάπτονται προς ενημέρωσή σας:

֍  Πρόσκληση

֍ Aναλυτικό Πρόγραμμα

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Καλή Χρονιά!

Με εκτίμηση
Αγγελική Λυμπεροπούλου
Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις
Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
Λεωφ. Συγγρού 185 & Σάρδεων 2, τ.κ. 17121, Ν. Σμύρνη
T: +30 210 6412499
E-mail: communication@elidek.gr | www.elidek.gr

14/01/2021 - 13:14