ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ του μαθήματος «ΦΥΣΙΚΗ» (θεωρία) για το 1ο εξάμηνο του τμήματος Βιοτεχνολογίας

12/10/2020 - 12:05 -- Michael Karpusas
Ημ/νία:
12/10/2020
Εργαστήριο Φυσικής
Θέμα:
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ του μαθήματος «ΦΥΣΙΚΗ» (θεωρία) για το 1ο εξάμηνο του τμήματος Βιοτεχνολογίας
Προπτυχιακές Σπουδές

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες

Η θεωρία του μαθήματος ΦΥΣΙΚΗ (1ο εξαμηνο, τμημα Βιοτεχνολογιας) θα διδαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας open eclass (https://mediasrv.aua.gr/eclass/courses/BIOTECH127/), με βάση το τροποποιημένο πρόγραμμα κάθε Τετάρτη, 12:30 – 14:15 και Πέμπτη 9:30 – 10:15. Η έναρξη του μαθήματος θα γίνει την Τετάρτη 14/10/2020. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενημέρωση, πρόσβαση σε διδακτικό υλικό και διαδικτυακή συμμετοχή στο μάθημα, είναι η εγγραφή σας στο open eclass. Όταν συμπεριληφθείτε στη λίστα χρηστών του μαθήματος, θα λάβετε σχετικό μήνυμα. Παλαιότεροι/ες φοιτητές/τριες που θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα, πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής στο μάθημα (στο open eclass).

Τα μαθήματα θα γίνουν μέσω του εργαλείου του eclass «Τηλεσυνεργασία». Στα «Πολυμέσα» θα βρείτε αναρτημένες τις διαλέξεις για το διάβασμά σας, στα «Έγγραφα» θα βρείτε γενικές οδηγίες για το μάθημα, παλιά θέματα εξετάσεων κλπ και στους «Συνδέσμους» βίντεο και άλλο εκπαιδευτικό υλικό. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη χρήση της πλατφόρμας θα πούμε στο εναρκτήριο μάθημα.

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά τη θεωρία του μαθήματος. Για τα εργαστήρια θα βγει για σχετική ανακοίνωση (με την ολοκλήρωση των εγγραφών στις 14-10-2020). Οι δύο πρώτες εργαστηριακες ασκήσεις είναι θεωρητικές και θα γίνουν εξ αποστάσεως σε διαφορετικό link στο open eclass με όνομα «Εργαστήριο Φυσικής», που θα σας γνωστοποιηθεί σύντομα. Οι υπόλοιπες εργαστηριακές ασκήσεις θα γίνουν με τη φυσική σας παρουσία στους χώρους του εργαστηρίου Φυσικής σε ομάδες των 20-25 ατόμων με τήρηση των ενδεδειγμένων πρωτόκολλων (τήρηση αποστάσεων και υποχρεωτική χρήση μάσκας). Θα λάβετε για αυτό σχετικό πρόγραμμα και οδηγίες.    

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους/ες,

Ο Διδάσκων,

Μ. Καρπούζας

12/10/2020 - 12:05