Εξέταση μαθήματος Γεωργίας (Τμήμα: ΔΙΓΕΣΕ)

12/09/2020 - 20:52 -- Petros Vahamidis
Ημ/νία:
12/09/2020
Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού
Θέμα:
Εξέταση μαθήματος Γεωργίας (Τμήμα: ΔΙΓΕΣΕ)
Προπτυχιακές Σπουδές

Η εξέταση θα γίνει την Πέμπτη 17/9/2020 μέσω της πλατφόρμας του e-class. Επιλέγουμε το μάθημα "Εξέταση μαθήματος Γεωργίας - Σεπτέμβριος (Τμήμα: ΔΙΓΕΣΕ) (204)"

Διευκρινήσεις:

  • Όσοι ακολουθούσατε κάποιο μάθημα στο e-class, προφανώς και είσαστε ήδη εγγεγραμμένοι
  • Η εγγραφή για την εξεταστική πραγματοποιείται από τον διδάσκοντα με βάση τη λίστα δηλώσεων στο e student. Επομένως, ΔΕΝ χρειάζεται να στέλνετε μηνύματα εγγραφής
  • Η εξέταση περιλαμβάνει 20 ισοβαρείς ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, μοναδικής σωστής απάντησης, καθώς και ερωτήσεις επιλογής Σωστό ή Λάθος. Οι ερωτήσεις δεν έχουν αρνητική βαθμολογία
  • Η καθαρή χρονική διάρκεια για κάθε διαγώνισμα της τελικής εξέτασης είναι 20 λεπτά
  • Η συνολική διάρκεια της εξέτασης είναι 45 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτή θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε έως 3 φορές το διαγώνισμα.
  • Η εξέταση θα ξεκινήσει στις 10:15 και θα λήξει στις 11:00
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης είστε συνδεδεμένοι στο MS Teams ώστε να είναι δυνατή η ταυτοποίηση από τους επιτηρητές με άνοιγμα κάμερας και επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης

  1. Αν διαπιστώσουμε διακοπή της σύνδεσης κατά την εξέταση ΔΕΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΛΟΜΕΤΡΗΤΗ (BROWSER). ΠΑΤΑΜΕ REFRESH (F5) ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. Το γραπτό μας θα είναι εκεί που το αφήσαμε πριν τη διακοπή. Επικοινωνούμε άμεσα το πρόβλημά μας μέσω του Microsoft Teams στον διδάσκοντα. Αν η διακοπή έχει διάρκεια πάνω από 10’ και είναι καθολική για όλους τότε θα δοθεί ανάλογη παράταση.
  2. Πατάμε «ΕΠΟΜΕΝΟ» για να πάμε στην επόμενη ερώτηση ή «ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ» για να διορθώσουμε ή για να ξαναδούμε μια προηγούμενη απάντησή μας. «ΥΠΟΒΟΛΗ» πατάμε ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ το γραπτό μας.
  3. Στην περίπτωση που κλείσουμε κατά λάθος τον browser, πιθανά η εξέταση θα συνεχιστεί από εκεί που είχαμε μείνει. Αν παρόλα αυτά χάσουμε το γραπτό μας, να γνωρίζετε ότι θα έχετε συνολικά 3 προσπάθειες για να ολοκληρώσετε την εξέταση. Χρησιμοποιούμε τη δυνατότητα αυτή μόνο αν έχει ακυρωθεί η άσκησή μας.
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σύστημα επιτρέπει την είσοδο με τους κωδικούς σας από ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ηλεκτρονικό μέσο (Η/Υ, tablet, κινητό) κάθε φορά και στην περίπτωση που συνδεθεί άλλος με τα ίδια στοιχεία, θα σας αποσυνδέσει και θα ακυρώσει το γραπτό σας.

Η συμμετοχή στην εξ’ αποστάσεως εξέταση συνεπάγεται την αποδοχή των σχετικών αποφάσεων για την εξ’ αποστάσεως εξέταση της Συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 570/21.05.2020 της Συγκλήτου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Καλη επιτυχία !!!

12/09/2020 - 20:52