Εξετάσεις Θεωρίας και Εργαστηρίου μαθήματος «Αρχές και Μέθοδοι Διαγνωστικής των Ασθενειών των Φυτών" (1215) - Ιούνιος 2020»

19/07/2020 - 11:28 -- Aliki Tzima
Ημ/νία:
19/07/2020
Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας
Θέμα:
Εξετάσεις Θεωρίας και Εργαστηρίου μαθήματος «Αρχές και Μέθοδοι Διαγνωστικής των Ασθενειών των Φυτών" (1215) - Ιούνιος 2020»
Προπτυχιακές Σπουδές

Η εξ’ αποστάσεως εξέταση για τη θεωρία του μαθήματος "Αρχές και Μέθοδοι Διαγνωστικής των Ασθενειών των Φυτών (1215)» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και ώρα 14.00-15.30, μέσω της πλατφόρμας Open E-class, στην οποία το μάθημα για την εξέταση ονομάζεται “Εξετάσεις θεωρίας μαθήματος "Αρχές και Μέθοδοι Διαγνωστικής των Ασθενειών των Φυτών (1215) -Ιούνιος 2020”.

Η εξέταση θα περιλαμβάνει 30 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με μόνο μια σωστή απάντηση και με αρνητική βαθμολογία. Κάθε σωστή απάντηση βαθμολογείται με (+3) μονάδες, ενώ κάθε λάθος με (-1).  Οι ερωτήσεις που δεν θα απαντηθούν δεν βαθμολογούνται. Ο συνολικός χρόνος εξέτασης θα είναι 40 λεπτά.

 

Η εξ’ αποστάσεως εξέταση για το Εργαστήριο του μαθήματος "Αρχές και Μέθοδοι Διαγνωστικής των Ασθενειών των Φυτών (1215)» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και ώρα 15.30-17.00, μέσω της πλατφόρμας Open E-class, στην οποία το μάθημα για την εξέταση ονομάζεται “Εξετάσεις Εργαστηρίου μαθήματος "Αρχές και Μέθοδοι Διαγνωστικής των Ασθενειών των Φυτών (1215) -Ιούνιος 2020”.

Η εξέταση θα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με μόνο μια σωστή απάντηση και με αρνητική βαθμολογία. Κάθε σωστή απάντηση βαθμολογείται με (+3) μονάδες, ενώ κάθε λάθος με (-1). Οι ερωτήσεις που δεν θα απαντηθούν δεν βαθμολογούνται. Ο συνολικός χρόνος εξέτασης θα είναι 25 λεπτά.

 

Το μάθημα για τις εξετάσεις στο e-Class θα γίνει ορατό στους εξεταζόμενους ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ TEAMS και λίγο πριν την έναρξη της εξέτασης.

 

Σε περίπτωση τεχνικής βλάβης ή προβλήματος του συστήματος το οποίο παρακώλυσε την διαδικασία της εξέτασης κάποιου φοιτητή/τριας, τότε ο/η φοιτητής/τρια υποχρεούται να αποστείλει αίτημα επανεξέτασης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (mail) στους διδάσκοντες (epaplom@aua.gr, echatz@aua.gr, aliki@aua.gr, dimtsi@aua.gr) αμέσως μετά την λήξη της εξέτασης που να αναγράφει ως Θέμα: «Αρχές και Μέθοδοι Διαγνωστικής των Ασθενειών των Φυτών» και στο κείμενο του μηνύματος: «Αιτούμαι επανεξέταση λόγω τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπισα στην ηλεκτρονική εξέταση», ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ Α.Μ. και θα κληθεί να εξεταστεί προφορικά.

 

Η ηλεκτρονική επιτήρηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας MS Teams και προϋποθέτει ύπαρξη ανοικτής κάμερας και μικροφώνου. Για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις οι φοιτητές πρέπει επίσης να εγγραφούν στη πλατφόρμα MS Teams στην ομάδα «Εξετάσεις Θεωρίας και Εργαστηρίου μαθήματος "Αρχές και Μέθοδοι Διαγνωστικής των Ασθενειών των Φυτών" (1215) - Ιούνιος 2020».

 

O κωδικός είναι 40xyaqp

 

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι όλοι οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να διαβάσουν τις οδηγίες συμμετοχής στην εξ' αποστάσεως τελική εξέταση του μαθήματος ΠΡΙΝ την ημερομηνία της τελικής εξέτασης, ώστε να προβούν στις απαραίτητες, από πλευράς τους, ενέργειες.

Η συμμετοχή στην εξ’ αποστάσεως εξέταση συνεπάγεται την αποδοχή των σχετικών αποφάσεων για την εξ’ αποστάσεως εξέταση της Συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 570/21.05.2020 της Συγκλήτου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

19/07/2020 - 11:28