Εξέταση Θεωρίας Μαθήματος Διατροφή και Μεταβολισμός με Κωδικό 595

21/06/2020 - 18:12 -- Aimilia Papakon...
Ημ/νία:
21/06/2020
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
Θέμα:
Εξέταση Θεωρίας Μαθήματος Διατροφή και Μεταβολισμός με Κωδικό 595
Προπτυχιακές Σπουδές

Θέμα:

Εξετάσεις και ύλη για τo Μάθημα Διατροφή με Κωδικό 595 που αφορά στους φοιτητητές του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου και Τμημα Βιοτεχνολογίας

Προπτυχιακές Σπουδές

Η εξέταση της Θεωρίας του μαθήματος Διατροφή και Μεταβολισμός θα πραγματοποιηθεί με βάση το πρόγραμμα εξετάσεων την Τρίτη 23 Ιουνίου ώρα 09:00-09:35 πμ.

Πιο συγκεκριμένα για την εξ’ αποστάσεως εξέταση Θεωρίας θα χρησιμoποιηθεί η πλατφόρμα e-class. Εντοπίστε στο eclass τον τίτλο ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 595. Για όσους επέλεξαν την δια ζώσης εξέταση (1 στην Θεωρία) αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο της Παλαιάς Επιτροπής Γάλακτος, πρώτος όροφος την ίδια ημέρα Τρίτη 23 Ιουνίου στις 9:00 πμ.

Οι φοιτητές που έχουν επιλέξει την εξ αποστάσεως εξέταση, εγγράφονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο e-class άμεσα. H Τεχνική εξέτασης, σε συμφωνία με τις αποφάσεις της Συγκλήτου, αφορά Γραπτή εξέταση με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ηλεκτρονική επιτήρηση σε ομάδες ενώ τα μέσα εξέτασης αφορούν τη χρήση εργαλείων ασκήσεων Open eClass με χρήση δεξαμενής ερωτήσεων και ηλεκτρονική επιτήρηση (με χρήση κάμερας μέσω MS Teams).

Όλοι οι φοιτητές που θα εξεταστούν εξ αποστάσεως θα πρέπει να εγγραφούν στο Δήλος 365 με το πανεστημιακό τους e-mail προκειμένου να ταυτοποιηθούν από το MS Teams το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ηλεκτρονική επιτήρηση της γραπτής εξέτασης με το Open eClass.

Η γραπτή εξέταση θα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ή σωστό/λάθος, που θα πρέπει να απαντηθούν όλες.

Η διδάσκουσα θα δημιουργήσει τη λίστα με τους εξεταζόμενους, με βάση τους αριθμούς μητρώου των φοιτητών που έχουν δηλώσει το μάθημα στο eStudent.

Σας υπενθυμίζω πως η ύλη για τις εξετάσεις της θεωρίας περιλαμβάνει όλες τις διαφάνειες που έχουν αναρτηθεί στο eclass.

Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία!

21/06/2020 - 18:12