ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 (Αμπελουργία Ι, ΙΙ, ΙΙΙ)

16/06/2020 - 15:07 -- Despoina Bouza
Ημ/νία:
16/06/2020
Εργαστήριο Αμπελολογίας
Θέμα:
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 (Αμπελουργία Ι, ΙΙ, ΙΙΙ)
Προπτυχιακές Σπουδές

Ενημέρωση για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων Ιουνίου 2020 για τα μαθήματα:

 

2335 ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ Ι (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΦΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ)

1005 ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΙΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ)

1125 ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΙΙΙ (ΤΕΧΝ.ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ)

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες μας ότι:

 

  • Οι εξετάσεις της Θεωρίας των παραπάνω μαθημάτων θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 20/07/2020 και ώρα 11.00, εξ’ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας e-class με τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, σωστό-λάθος κλπ.
  • Στις εξετάσεις θα λάβουν μέρος μόνο όσοι φοιτητές/φοιτήτριες δήλωσαν εντός προθεσμίας στο e-student τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν.
  • Οι φοιτητές/τριες που έχουν δηλώσει στο e-student να εξεταστούν στα μαθήματα αυτά με φυσική παρουσία, παρακαλούνται όπως προσέλθουν τη Δευτέρα 20/07/2020 και ώρα 11.00 στο Αμφιθέατρο Α΄ (Ισόγειο Κεντρικού Κτιρίου Διοίκησης), τηρώντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον Covid-19. Η φοιτητική ταυτότητα του κάθε συμμετέχοντα θα πρέπει να είναι διαθέσιμη προς επίδειξη.
  • Κατά τη διάρκεια της εξ’ αποστάσεως εξέτασης, και σε ενδεχόμενο διακοπής της σύνδεσης στο Internet λόγω οποιασδήποτε αιτίας, η πλατφόρμα e-class δεν παρέχει τη δυνατότητα επανεκκίνησης της εξέτασης.

Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες στους οποίους διακόπηκε η εξέταση, να αποστείλουν εκείνη την ώρα και σχετικά άμεσα e-mail στο vitis-lab@aua.gr όπου θα αναγράφουν τα στοιχεία τους και θα δηλώνουν ότι διακόπηκε η εξέταση καθώς και το μάθημα στο οποίο εξετάζονταν. Κατόπιν συνεννόησης με το Εργαστήριο, θα ορισθεί νέα ημερομηνία στην οποία θα προσέλθουν οι συγκεκριμένοι φοιτητές/τριες για προφορική εξέταση. Η φοιτητική ταυτότητα του κάθε συμμετέχοντα θα πρέπει να είναι διαθέσιμη προς επίδειξη.

  • Για την καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας και για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις, παρακαλούμε για την έγκαιρη εγγραφή σας στα αντίστοιχα μαθήματα στην πλατφόρμα e-class.

 

Εκ του Εργαστηρίου Αμπελολογίας

16/06/2020 - 15:07