Ημ/νία:
29/04/2020 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
Θέμα:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΛΥΤΟΥ Παρουσιάσεις Εργασιών-Διατριβών
Σας ενημερώνουμε ότι η υποψήφια διδάκτορας κ. Αναστασία Λύτου, θα παρουσιάσει δημόσια και θα εξεταστεί ενώπιον της επταμελούς επιτροπής στη διδακτορική της διατριβή με θέμα: “Effect in anti-microbial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meat” («Επίδραση της αντιμικροβιακής εμβάπτισης (μαρινάρισμα) στην ποιότητα και ασφάλεια κρέατος πουλερικών»). Η παρουσίαση της ανωτέρω διδακτορικής διατριβής θα πραγματοποιηθεί στις 05.05.2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 μέσω τηλεδιάσκεψης στον σύνδεσμο: https://gjn-852.my.webex.com/meet/gjn.
Παρακαλούμε να παρευρεθείτε.
Συνημμένα:
29/04/2020 - 11:41