ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το μάθημα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΦΥΤΩΝ (αφορά τους φοιτητές 4ου εξαμήνου ΕΦΠ)

16/03/2020 - 11:34 -- Styliani Choria...
Ημ/νία:
16/03/2020
Εργαστήριο Φυσιολογίας & Μορφολογίας Φυτών
Θέμα:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το μάθημα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΘΡΕΨΗΣ ΦΥΤΩΝ (αφορά τους φοιτητές 4ου εξαμήνου ΕΦΠ)
Προπτυχιακές Σπουδές

Ενημερώνουμε τους φοιτητές μας ότι στο e-Class του μαθήματος της Φυσιολογίας Θρέψης Φυτών (Κωδικός e-Class: EFP158) έχουν αναρτηθεί σε μορφή powerpoint όλες οι διαλέξεις της θεωρίας του μαθήματος. Μέχρι στιγμής έχει διδαχθεί στην τάξη ύλη που αφορά τα αρχεία: «Θεωρία_1η διάλεξη_α», «Θεωρία_1η διάλεξη_β» και μέρος του «Θεωρία_2η διάλεξη».

Επίσης, στο e-Class έχουν αναρτηθεί και δύο αρχεία σε μορφή pdf που αφορούν στο εργαστήριο του μαθήματος: «Εγχειρίδιο Διαγνωστικής της θρεπτικής κατάστασης του φυτού και της καλλιέργειας» και το «Τεχνητή δημιουργία θρεπτικών διαταραχών».

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προσπαθούμε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεργασίας και επικοινωνίας με εσάς, ώστε να συνεχισθεί η εκπαιδευτική διαδικασία. Για τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο e-Class του μαθήματος.

Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους μας, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι εάν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών θα την ξεπεράσουμε με επιτυχία. Γι’αυτό μένουμε σπίτι αλλά κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην νιώθουμε μόνοι. Ευτυχώς ζούμε σε μία εποχή που η τεχνολογία μάς επιτρέπει να μοιράζουμε χαμόγελα στους φίλους μας, όσο μακριά κι αν είναι.

 

Οι διδάσκοντες του μαθήματος

Δημήτρης Μπουράνης

Στέλλα Χωριανοπούλου

Μιλένα Νικολοπούλου

16/03/2020 - 11:34